Roll-up banners en vlaggen

Rollup banners:

Heeft u een presentatie of beurs in het vooruitzicht? Bent u op zoek naar een stijlvolle manier om uw bedrijf te presenteren? Kies voor de Aanzet Roll-up banner!

Dit lichtgewicht presentatiesysteem is eenvoudig te installeren in slechts 60 seconden. Het doek kunt u laten bedrukken met bijvoorbeeld een afbeelding, tekst, logo of een combinatie hiervan. Dit maakt het systeem ideaal voor presentaties, voor gebruik op beurzen, in de entree van uw bedrijfspand etc.

Het Roll-Up presentatiesysteem is een zeer eenvoudig te plaatsen presentatiesysteem dat geheel gemonteerd afgeleverd wordt in een luxe opbergtas. De banner wordt standaard full colour bedrukt en kan in verschillende formaten geleverd worden.

Vlaggen:
Naast banners en banieren kunt u bij Aanzet ook terecht voor vlaggen. Deze dynamische reclamedragers zorgen ervoor dat uw bedrijfsnaam zeker de aandacht trekt.

Beachflags:
Deze dynamische reclamedrager is een ware eyecatcher. Het systeem is eenvoudig op te zetten door 1 persoon en uitstekend geschikt voor promotie en decoratie op evenementen en tal van andere festiviteiten. De beachflags zijn multifunctioneel en overal inzetbaar.