Banners en frames

Voor al uw reclame-uitingen heeft Aanzet de ideale oplossing. Of u nu op zoek bent naar banners voor rondom de bouwplaats, op een evenement of uw bedrijfspand wilt laten  voorzien van gevelreclame in de vorm van full colour signing; bij Aanzet bent u aan het juiste adres.

De producten die Aanzet produceert zijn uitstekend geschikt voor binnen en-buitentoepassingen.

Banners op Frontlit:
In het straatbeeld ziet u steeds vaker full color bedrukte banners op gevels van bedrijfspanden, als informatievoorziening bij bouwplaatsen of als decoratie bij evenementen. De banners worden geprint op diverse materialen, zoals hoogwaardig PVC zeildoek, waarbij gebruik wordt gemaakt van UV bestendige solvent-inkten. Daarnaast is het zeildoek brandvertragend gecertificeerd. Dit maakt de spandoeken geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De banners worden voorzien van thermisch gelaste zoomrand + stalen spanringen of anders naar wens.

Banners op Mesh doek:
Naast banners in PVC zeildoek produceren wij ook MESH doek. Mesh doek is geperforeed PVC zeildoek dat door deze eigenschap wind doorlaat. Dit maakt de spandoeken uitstekend geschikt voor buitengebruik waar de doeken aan veel windbelasting bloot komen te staan.

Frames:
Wilt u uw bedrijfspand voorzien van gevelreclame in de vorm van een full colour banner met frameconstructie? Dan is Aanzet dé partner voor u! Aanzet  levert diverse totaalpakketten met frameconstructies op maat.

Wij zijn gespecialiseerd in aluminium frameconstructies. De frames kunnen aan gevels worden gemonteerd op diverse ondergronden of worden uitgevoerd in zelfstaande frame-constructies. Het frame wordt voor u op maat gemaakt, zodat het in iedere situatie kan worden toegepast. Of u nu een hangend, staand, rechthoekig of rond frame zoekt, Aanzet levert een frame in ieder gewenst formaat!

Aanzet heeft een ruime keuze aan koppelstukken op voorraad voor de diverse vormen en afmeting van de frames.